Aquapeel

Faze postopka Aquapeel

Aquapeel

 

EKSFOLIACIJA IN KEMIČNI PILING

Prvotni postopek bazira na aktivnem serumu IS1, ki s svojo mlečno in glikolno kislino-AHA, encimom papaje, citrusov, eukaliptusa in nageljnovih žbic poskrbi, da se aktivno odstranijo poškodovane in odmrle kožne celice ter sebum. S pomočjo vacuuma tako odvzamemo telesne odpadke , odvečni keratin ter ostalo nečistočo s površine kože. Odpremo pore in pripravimo kožo na nasledjo fazo.

ČIŠČENJE IN EKSTRAKCIJA

V drugi fazi lahko s pomočjo čistilnega seruma IS2, ki bazira na salicilni kislini-BHA z vsebovanimi izvlečki kafre, medu in Aloe Vere očistimo kožo na površju in globje. Tako odstranimo telesne odpadke, ki so nastali na površju pri kemijskem procesu eksfoliacije. In s pomočjo prijetne avtomatizirane ekstrakcije aktivno izvlečemo in odstranimo loj in ostalo nesnago iz por. Pri IS2 postopku zagotavljamo učinek sterilizacije ter kožo pomirjamo. Ta faza je izredno primerna za problematično, mastno in aknasto kožo.

HIDRATACIJA IN ANTIOKSIDACIJA

V zadnji fazi Innofacial postopka uporabljamo visoko-koncentriran IS3 vlažili serum z vsebovanimi učinkovinami vrtnice, lavande in kamelie, ki zagotavlja globinsko hidratacijo, izenačitev tkiva, vitamin B ter dolgotrajno antioksidacijsko zaščito. Z vnosom hranilnih in vlažilnih komponent tako pripomoremo k višji elastičnosti in energiji kože ter ohranjanju dolgotrajnih rezultatov celostnega postopka.

RAZKUŽEVANJE IN HIGIENSKI MAKSIMUM

CLN je funkcija, ki zagotavlja najvišje higienske standarde za uporabnika. S pomočjo samodejne funkcije CLN se avtomatizirano in temeljito očisti in dezin cira notranjost naprave, takrat ko so vsi predhodni postopki IS1, IS2 in IS3 končani.