Nega telesa

IPL trajno odstranjevanje dlačic

IPL- intenzivna pulzna svetloba
Aparat IPL ima širok spekter delovanja, glede na različno valovno dolžino  lahko izvajamo številne tretmaje  kot so  odstranjevanje dlačic, foto- pomlajevanje obraza , foto- regeneracija kože ( zelo uspešno pri aknastih kožah, pri brazgotinah in keloidih), odstranjevanje pigmentnih madežev. Vidna energijska svetloba se z ročico IPL aparata aplicira na določen predel obraza ali na določen predel telesa. Postopek z IPL-om je aseptičen in neboleč.

ODSTRANJEVANJE DLAČIC 
poteka  tako, da z IPL-om obdelamo področje rasti dlačic. Dlaka, ki vsebuje pigment absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toploto brez poškodbe kože. Toplota prodre po dlaki do samega korena le te, koagulira folikel in ga s časoma uniči. Potrebnih je vsaj 6 obiskov, s katerimi vam  dolgoročno odstranimo dlačice. Postopek je aseptičen in ni boleč, izključeno je tveganje za prenos bolezni preko krvi. Postopek z IPL-om se ne  sme opravljati na porjaveli koži, v obdobju nosečnosti, pri sladkornih bolnikih , epileptikih, bolnikih, kateri jemljejo zdravila proti strjevanju krvi, na predelu materinih znamenj in drugih kožnih sprememb.

PREVENTIVA  Z IPL-om PRI KUPEROZNI KOŽI
izvajamo IPL  postopke na  koži obraza . ki so  priznani kot najučinkovitejši in najkvalitetnejši. Absorbcija svetlobe IPL žarkov  povzroči koagulacijo drobnih kapilar. 

POSTOPEK REGENERACIJE KOŽE PRI AKNAH
izvajamo najnovejše laserske metode za odstranjevanje in zdravljenje aken, ki se najpogosteje pojavljajo na obrazu, hrbtu in prsih. Svetlobni spekter IPL-a  uničuje bakterije na koži, ki povzročajo nastanek aken. Fototermični učinek pa pomirjevalno vpliva na rdečico, keloide in brazgotinice.

REGENERACIJA KOŽE
izvajamo s svetlobnim spektrom IPL naprave, ki vpliva na fibroblaste in s tem pospeši tvorbo kolagena in elastina. Postopek izvajamo enkrat letno, po potrebi lahko tudi pogosteje. Z opravljanjem tega postopka kože ne tanjšamo, temveč jo spodbudimo k boljšemu delovanju- regeneraciji.

Vaša koža odraža vidne znake staranja? Imate slab tonus kože? Izvajamo anti age terapijo z IPL-om. Naj vaš obraz in telo zasijeta mladostno. PostopekZ IPL-om je aseptičen in neboleč in je popolnoma naraven in učinkovit. Kožo globinsko  obnovimo in pomladimo. Rezultat je viden že po prvi terapiji, vendar se videz še izboljšuje, tako da je končni rezultat  je viden čez mesec dni.