Nega obraza

Jericho

 

Jericho kozmetika

Le delček Mrtvega morja je za Vas skrbno shranjen v proizvodih blagovne znamke Jericho iz Izraela. Široka paleta kozmetičnih in terapevtskih izdelkov temelji na mineralih, soli in blatu iz Mrtvega morja. Visoka kvaliteta izdelkov, inovativnost in trdno delo odlikujejo podjetje Paloma ltd. iz Izraela, ki ga postavljajo na prvo mesto v pridobivanju kozmetike iz Mrtvega morja.

Enkratne formule izdelkov Jericho so rezultat tesnega sodelovanja vrhunskih dermatologov in strokovnjakov s področja kozmetike, saj so odkrili zdravilne učinke Mrtvega morja za telo in dušo. Bogata ponudba Jericho kozmetike obsega linijo za kožo in lase, posebno linijo za moške, linijo Premium za zrelo kožo, Spa izdelke ter posebno terapevtsko linijo Dr. Kremer.

Njene blagodejne učinke cenijo predvsem ljudje, ki imajo težave s kožo (luskavica, akne, lišaji, dermatitis,...). Ker je teh bolezni vse več, se tudi povpraševanje po izdelkih iz dneva v dan zvišuje. Predvsem z izdelki  terapevtske linije Dr.Kremer so uporabniki zelo zadovoljni, saj blaži in zmanjšuje znake omenjenih bolezni.

Jericho izdelki vsebujejo sestavine proti staranju, izboljšujejo elastičnost kože, ter zmanjšujejo gube.  Z njihovo lahko teksturo postane koža vidno mlajša, zdrava in mehkejša.

Jericho kozmetika je posebna v tem, da izvira iz Mrtvega morja in spada med naravno kozmetiko. Izpolnjuje standarde ISO9002, proizvodi so brez sestavin živalskega izvora ter niso preizkušeni na živalih.

Z oznako ˝Original Dead Sea product˝ vam Jericho zagotavlja najvišjo kvaliteto in 100% izvor sestavin iz Mrtvega morja.

Danes Jericho kozmetiko uporabljajo zadovoljni kupci po vsem svetu, vključno z družbami kot so Hilton International, Wella Cosmetics in Wallgreens.