Aquapeel

Plemenite kovine Aquapeela

Aquapeel

Medicinsko znanstveni laboratorij Hurev stremi k ustvarjanju inovativnih izdelkov, ki delujejo sinergetično s tehnologijo. Innofacial serumi so klinično oblikovani z visoko koncentriranimi učinkovinami, kot so vlažilci, antioksidanti in hidroksi kisline, katere prilagajamo glede na potrebe in zahteve posameznika. Zahvaljujoč njim je proces izredno učinkovit, varen in prijeten. Vsi procesi, ki se izvajajo na koži bazirajo izključno na aktivnih serumih, zato so abrazivna tveganja izključena. 

ANTIOKSIDANTI

Antioksidanti najbolje dominirajo v boju s prostimi radikali, ki jih povzročajo onesnaženo okolje, UV- žarki, umazan zrak in drugi škodljivi vplivi. Z antioksidanti je škoda zunanjih dejavnikov neprimerno manjša, saj uničujejo proste radikale in zmanjšujejo njihove poškodbe na koži. V veliko pomoč so pri sintezi kolagena, ki se najbolj poškoduje pod vplivom sončnih žarkov. Naše Innofacial solucije, ki jih uporabljamo pri postopku, vsebujejo raznoliko kombinacijo aktivnih antioxidantov, ki obnavljajo lepoto vaše kože.

HIDROKSI KISLINE

Hiroksi kisline znane kot Glikolna, Silicilna in Mlečna kislina, so najučinkovitejše orodje pri eksfoliaciji kože, ter imajo dominantno vlogo v kozmetologiji, ko govorimo o nadzorovanem plastenju in odstranjevanju odmrle plasti kože. Tako AHA in BHA kisline nežno odstranjujejo staro/poškodovano povrhnjico, sebuma in ostalo nečistočo. So pospeševalec nastanka kolagena in hialuronske kisline, saj delujejo kot vlažilec. Pomagajo k revitalizaciji kože, ter gladijo reliefna in pigmentne nepravilnosti. Delujejo antibakterijsko, ter odstranjujejo ogrce, akne in mozoljce. Primerne so za vse tipe kož in kožnih stanj.

VLAŽILCI

Ko govorimo o prisotnosti vlažilcev v kozmetologiji, jim moramo priznati nepogrešljivo vlogo pri negi kože. Vlažilci so snovi, ki nase vežejo vlago, ki je za zdravje in napetost ključnega pomena. Saj s konstantnim dovajanjem vlage koža lahko tvori mlad kolagen in elastim, ter se uspešno bojuje s starostnimi procesi. Med njimi so najpomembnejši glicerol, drugi glikoli in hialuronska kislina, ki delujejo na površini kože. Sposobni so vezati vodo iz ozračja, lahko pa vežejo tudi vlago iz globjih plasti kože. V naše izdelke, pa so dodani tudi naravni vlažilni faktorji, ki so po naravi že prisotni v koži in povečujejo zaloge vode v njej. Med take največkrat pripisujemo sečnino, mlečno kislino in natrijevo sol.